Regiofinale bij Meers Paarden Centrum

30 juni 2014 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP - Het Meers Paarden Centrum te Nieuw-Vennep kan terugzien op een geslaagde regiofinale van de FNRS Zitcompetitie met maar liefst 85 deelnemers van 8 ruitersportcentra uit de regio. Gestart werd om 10 uur met de speciale zitproef waarna er in totaal 18 proeven gereden werden, verdeeld over 4 categorieën. Bij deze proeven is een goede houding en zit belangrijk, en de ruiters werden door 2 juryleden beoordeeld.

Om 17 uur begon de prijsuitreiking en werd bekend welke 4 ruiters uit elke categorie doorgaan naar de kwartfinale van de FNRS Zitcompetitie op 7 september. De halve finale en finale worden verreden op zaterdag 13 september tijdens het Horse Event in Deurne.

Na de prijsuitreiking werd ook de beker uitgereikt aan het “Bestzittend FNRS Ruitersportcentrum van 2014" van de regio. Die beker ging naar het ruitersportcentrum met het hoogste puntenaantal, Hippisch Centrum Hoeksche Waard uit Oud-Beijerland.

Op 15 juni hebben 12 ruiters van het Meers Paardencentrum de regiofinale gereden in Assendelft, en maar liefst 6 ruiters zijn door naar de kwartfinale. Hiermee wonnen ook zij de beker van het “Bestzittend FNRS Ruitersportcentrum van 2014".

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie