Team Lammerts/Brouwer starten sterk

27 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Het was de afgelopen weken niet makkelijk voor de postduiven van pv de gouden Leeuw. Heel veel storing in de lucht en de extreme warmte werken niet mee aan een spoedige tocht huiswaarts. Er werden zelfs heel terecht een aantal vluchten afgelast. Afgelopen zaterdag ging alles echter door. Op het programma stond de eerste vlucht voor de jonge duiven (geboren in het voorjaar van 2014) vanuit Asse Zelik, en een vlucht vanuit Nanteuil over de midden afstand voor de oude. Asse Zelik werd gedomineerd door de familie Lammerts met compagnon Brouwer. Maar liefst 9 duiven bij de eerste 10. Nanteuil werd een overwinning voor Don de Vlieger. Hier is nog wel iets bijzonders te vermelden want door afwezigheid ivm een vakantie werden zijn duiven twee weken lang verzorgt door Rosanne Groeneveld met wat hulp van haar broer Teun. Beide telgen uit een bekende duivenmelkers familie. Dat ze dit perfect hebben gedaan gaf de klinkende overwinning wel aan.

De eerste 10 in de vereniging Asse zelik; Combinatie Coen Lammerts/Kees brouwer 1,3,4,5,6,8 en 10. Annie Lammerts 2 en 7. Theo Beerendonk 9.

De eerste 10 in de vereniging Nanteuil; Don de Vlieger 1 en 8. Combinatie Coen Lammerts/Kees brouwer 2 en 5. Annie Lammerts 3. Menno Vermeere 4. Cees Groeneveld/Kees Elshout 6 en 7. Aad Beerendonk 9. En Gerrit Kroon 10.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie