Issos zet volgende stap op weg naar duurzame bedrijfsvoering

28 juli 2014 om 00:00 Ondernemend

Issos Interieurbouw en Expo in Aalsmeer heeft met de installatie van zonnepanelen op het gehele dak van haar productiehal een belangrijke vervolgstap gezet in het streven naar een uiteindelijk energieneutrale bedrijfsvoering.

De afgelopen weken is hard gewerkt aan de installatie die er voor gaat zorgen dat Issos steeds minder fossiele energie, zowel gebouw gebonden als de gebruikers- en machine-energie, zal gaan gebruiken.

De noodzaak om energieneutraal te renoveren neemt sterk toe: niet alleen vanwege de klimaatverandering maar ook vanwege de dreigende tekorten aan (betaalbare) fossiele energie in samenhang met de 'voorzieningszekerheid'.

De installatie is een logisch vervolg in het streven een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving alsook een antwoord op toenemende voorwaarden van toonaangevende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. In aanbestedingen van o.a. overheden worden steeds vaker strikte voorwaarden aan leveranciers gesteld op het gebied van duurzame bedrijfsvoering. Voor Issos is deze ontwikkeling een bevestiging van het belang dat zij al jaren in haar bedrijfsvoering hoog houdt. Als onderneming die maatschappelijk verantwoord ondernemen in het bloed heeft, wil zij dan ook huisvesting die aansluit bij haar maatschappelijke doelstellingen en identiteit.

De nu geplaatste zonnepanelen zijn in staat om 13,2 kWp op te wekken.

Issos Interieurbouw en Expo is een toonaangevende onderneming op het gebied van interieurbouw en standbouw, van ontwerp tot realisatie. De onderneming is ruim 20 jaar actief in het realiseren van kwalitatief hoogstaande en complexe projecten voor aansprekende opdrachtgevers, in binnen- en buitenland. Zij is onder andere werkzaam in de volgende branches: banken, luchthavens, horeca en zorginstellingen.

Issos Interieurbouw en Expo is gevestigd op Industrieterrein Molenvliet in Aalsmeer. (zie www.fsc.org, www.skh.org, www.fira.nl)

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie