2 Daagse sjamanendrum bouwen 9 en 10 augustus a.s.

29 juli 2014 om 00:00 Activiteiten

In deze 2 daagse workshop ga je je eigen sjamanendrum bouwen en rituelen

toepassen die als doel hebben de drum en het drummen zo krachtig

mogelijk te maken.

GAIA kwam tot leven met een geluid dat alles creëerde:

THE DRUM

Met Liefde, Eerbied en Respect maken wij de DRUM

1) drummen, dansen en zingen en dat samen met de energie van kristallen en een piramide waarin de drums en huiden komen te liggen. Dit om de intentie en energie op te wekken en te sturen en contact maken met de energie van de boom en de spirit van het dier van de drum.

2) FRAME RITUEEL: decoreer het frame met afbeeldingen of breng geuren of kleuren aan die symbool staan voor je passie. Drummen doe je met het hart vandaar dat bv. inwrijven met rozenblaadjes of rode aarde de drum krachtiger maakt.

3) HART ritueel: door middel van een ceremonie met de groep ga jij je eigen hart verbinding aan jouw intentie die je meegeeft aan de drum

4) de drum in elkaar zetten: door middel van het vel op je drum vast te maken openen we de poort en open je het hart en verbind je die met je eigen drum.

5) uitgebreide initiatie met intentie ritueel, 1 persoon op de vachten in het midden van de cirkel wiens wens zal resoneren in de drums, de harten, de kelen, de verbondenheid van de cirkel. Ervaar de verwevenheid in geluid.die je gegeven zal worden door het drummen van Erich Nanuk

Alles zullen we doen met eerbied, liefde en respect, op een wijze zoals het vroeger ook gebeurde.

let op alles wat we doen dit weekend zal gewoven zijn in magie en door middel van de aanwezige kristallen en de werkende Crystal-keys zal dit een nog intenser en mooiere ervaring zijn het is een drumbouw workshop maar tevens een healing weekend door middel van het bouwen van jouw eigen drum jouw creatie zul je het hele weekend healing ontvangen alles onder begeleiding van de SPIRITS de aanwezige kristallen die allen zijn afgestemd op wat jij dat weekend nodig hebt....

Er zijn ronde frames in 40, 45, 50 en 55 cm diameter en vel van Paard, Hert, en Kalf. Andere huiden zijn niet altijd voorradig en zijn dus eventueel alleen op aanvraag beschikbaar.

Deelname € 220,- inclusief alle standaardmaterialen koffie/thee, wat lekkers en een feestelijke lunch op beide dagen. Voor het avondeten neemt een ieder iets mee om gezamenlijk te eten. (oven en gasfornuis zijn aanwezig)

Deelname is mogelijk vanaf 8 jaar.

Maximaal 8 deelnemers.

Opgeven via info@jasmara.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie