Uitspraak in zaak-Beusenberg eind augustus

31 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - De lang verwachte uitspraak in de herzieningszaak van ondernemer Rinus Beusenberg tegen de gemeente bij het gerechtshof in Amsterdam is deze week opnieuw uitgesteld. Het hof heeft nu aangekondigd op 26 augustus uitspraak te zullen doen, maar niets is dus zeker in de rechtspraak.

Er wordt al geruime tijd gewacht op het oordeel van het hof dat moet beslissen of de gemeente Beusenberg stelstelmatig heeft gedwarsboomd in zijn pogingen om het beoogde erotisch uitgaanscentrum City4Love te realiseren en zo ja, wat de gevolgen dan zijn. Beusenberg is ervan overtuigd dat hij het proces gaat winnen.

Bij het Amsterdamse hof loopt nog een andere zaak tussen Beusenberg en de gemeente. Die gaat over gronden op bedrijventerrein De Liede-West, die door de ondernemer werden verkocht nadat de gemeente hem duidelijk had gemaakt dat deze niet zouden worden ontwikkeld. Naderhand bleek het gebied toch te worden ontwikkeld. Beusenberg stelt daarom te zijn misleid. De beslissing in deze zaak is voor 12 augustus aangekondigd.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie