startactiviteit Raad van Kerken: Otto Dethmers met 'honger naar meer'

31 juli 2014 om 00:00 Activiteiten

Op vrijdag 5 september komt Singer-songwriter Otto Dethmers naar Hoofddorp voor een mooi, intiem concert met zelfgeschreven liedjes. Otto begeleidt zichzelf op de piano, bij zijn herkenbare stijl van zingen en spelen is de inhoud minstens zo belangrijk is als de vorm. Zijn cd 'Honger naar meer' heeft zijn muziek onder de aandacht gebracht van een groeiende groep liefhebbers. Om 20.00 uur kunt u in de Lichtkring, Lunenburgdreef 70 luisteren naar liedjes met alledaagse onderwerpen als vaderschap, ziekte, verzamelwoede en liefde. Soms hilarisch en soms ontroerend.

U bent allen van harte welkom. Na afloop is er de gelegenheid om elkaar met een drankje te ontmoeten. De toegang is gratis, er is een collecte bij de uitgang.

Deze avond is de start van een nieuw seizoen vol boeiende activiteiten van de Raad van Kerken met het thema "Honger naar meer'. Van eten met Abraham en een schilderskring tot gespreksgroepen en taizévieringen. Voor actuele informatie over deze en andere activiteiten van de Raad van kerken en aanmelden voor een nieuwsbrief: www.kerkeninhoofddorp.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie