ING intensief sponsor DSOV

29 augustus 2014 om 00:00 Ondernemend

VIJFHUIZEN - ING is intensief sponsor geworden van sportvereniging DSOV. De bank heeft zich per 1 september voor 3 jaar aan de club verbonden. "Met deze impuls van ING kunnen we onze ambities voor de komende jaren verder verwezenlijken", zegt een tevreden voorzitter Ton van der Aar.

In maart van dit jaar is ING gestart met één van de meest omvangrijke sponsorprogramma's in de geschiedenis van het amateurvoetbal om deze tak van sport in Nederland naar een hoger plan te tillen. Clubs uit heel Nederland maakten met een onderscheidende en originele pitch kans op een intensief sponsorschap van ING. Het Vijfhuizense DSOV is één van de 122 amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond is met een intensief sponsorschap waarmee zij de komende 3 jaar de samenwerking aangaat met ING. Met dit programma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland een aanzienlijke impuls geven.

Op Zijdewinde is de vlag uitgegaan. "We zijn enorm trots dat we met onze pitch een intensief sponsorschap van ING in de wacht hebben gesleept", zegt Van der Aar blij. "Het is echt een prestatie van de hele vereniging geweest en een beloning voor wat DSOV is met haar mix van prestatie, gezelligheid en saamhorigheid."

Met deze structurele bijdrage wil ING het amateurvoetbal in ons land helpen financieel fit te worden. "Binnen het sponsorschap helpen we dan ook de verenigingen met kennis en advies om hun financiële huishouding gezond te maken en te houden", aldus Loek de Wit, directeur ING MKB Haarlemmermeer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie