Kamerkoor Nos ta Canta prijst de Here(n)

29 augustus 2014 om 00:00 Activiteiten

HAARLEMMERMEER - Kamerkoor Nos ta Canta start met een nieuw project waarin de Heer centraal staat. De Hemelse Heer krijgt alle lof toegezongen met muziek van onder andere Stravinsky, Telemann en Bach. De aardse heer krijgt naast hulde ook milde spot te verduren. Op zondag 15 februari voert het koor dit 'Herelijke' concert uit. Het kamerkoor is op zoek naar 'leden' die zin hebben om mee te doen aan dit project. Inschrijven kan tot 30 september. Ga hiervoor naar www.nostacanta.nl of bel met 06 46 66 08 26.

Nos ta Canta begon in 1978 als huiskamerkoor en is nu, ruim 35 jaar later, uitgegroeid tot een gemengd kamerkoor met ongeveer 20 leden dat muziek zingt voor kleine bezetting. De koorleden houden van hard werken en samen met veel plezier muziek maken. Het kamerkoor is het oudste kamerkoor van Haarlemmermeer en staat bekend om zijn gevarieerde repertoire, dat niet altijd de bekende weg volgt.

Onder de creatieve leiding van dirigente Meija Blok gaat het koor aan de slag met diverse koorwerken uit alle perioden en stijlen. Naast het 'Onze Vader' van Igor Stravinsky zingt het koor Nederlandstalige muziek van Jetse Bremer. Nieuwe koorleden zijn van harte welkom. Het koor vraagt van aspirant (project) leden een goede stem en de mogelijkheid thuis de noten te studeren. Nos ta Canta biedt meerdere keren per jaar koor- en zangtrainingen aan.

Nos ta Canta repeteert op woensdagavond van 20 tot 22 in de Doopsgezinde Kerk in Hoofddorp. Bel met 06 47 66 08 26 of mail naar info@nostacanta.nl voor meer informatie. Kijk op www.nostacanta.nl voor het complete programma.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie