Traditionele seizoensopening in De Meerse met de 'Herfstsonate'

29 augustus 2014 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - De 'Herfstsonate', inmiddels wereldberoemd in Hoofddorp en omstreken, is al jaren hét cabaret- en kleinkunstevenement waarin het publiek in één gezellige lange avond een keur aan cabaretiers aan het werk kan zien. Bezoekers kunnen kennis maken met verschillende nieuwe talenten uit de cabaret- en kleinkunstwereld, maar ook 'oude' bekenden staan op de planken. Zoals altijd wordt het weer een bijzondere avond.

Er komen zo'n twaalf acts en groepen langs, waaronder jong talent als Johan Goossens, Carolien Borgers en LOS Muziektheater en gevestigde namen zoals Sven Ratzke en Eric van Sauers. De avond wordt afgesloten met muzikale bijdragen van het duo Lieve Bertha (de Grote Prijs van Nederland 2012) en de groep De Andersons.

Maar er is nog meer…. De presentatie wordt verzorgd door niemand minder dan Erik van Muiswinkel. Het wordt een marathon in drie sessies die op 21 september om 17 uur begint en tot circa 22 uur duurt. Er zal zoals altijd in de pauze(s) een heerlijk buffet klaar staan, waarvoor de kosten bij de toegangsprijs zijn inbegrepen. Een buitenkans om een tip van de sluier te lichten van wat een veelbelovend cabaretseizoen belooft te worden! Normaliter is deze avond ruim voor aanvang van het seizoen uitverkocht. Voor deze editie zijn er nog kaarten!

De Meerse grote zaal

Zondag 21 september - 17 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie