Rijd mee in een echte rally en steun de kinderafdeling

29 augustus 2014 om 00:00 Activiteiten

Na het enorme succes van 2013 organiseert JCI Haarlemmermeer op 21 september a.s. opnieuw een prachtige rally door de Haarlemmermeer. Ieder jaar wordt met veel zorg een goed doel gekozen en dit jaar verdient Stichting Vrienden van het Spaarne Ziekenhuis een steuntje in de rug. De opbrengsten zullen ten goede komen aan de Kinderafdeling.

JCI Haarlemmermeer

JCI Haarlemmermeer is een netwerkorganisatie met jonge ondernemende leden die een missie hebben: 'Create better leaders to create better societies', vrij vertaald: persoonlijke ontwikkeling met als gevolg een positieve verandering in de maatschappij.

Deze gezellige club telt momenteel 30 leden en staat altijd open voor nieuwe actieve leden die opzoek zijn naar manieren om een extra steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Rally

De JCI Haarlemmermeer Rally is in tegenstelling tot andere bekende rally's een tourrit die voor iedereen en iedere auto geschikt is. Men hoeft dus niet per se de beschikking te hebben over een klassieker, maar gewoon je eigen auto! De rally zelf wordt officieel verreden op basis van een routeboek en (geheime) stempelposten onderweg.

Voor 125 euro per equipe (2 personen) kun je deelnemen aan een volledig verzorgde dag, die dit jaar aanvangt bij Papa's Beachhouse in het Haarlemmermeerse Bos. Daar wordt je hartelijk ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en worden de routeboeken uitgedeeld. Aansluitend vindt de spectaculaire start plaats en is het aan de samenwerking tussen rijder en navigator om de geheime lunchlocatie te bereiken.

Na de heerlijke lunch vervolgt de route door onze prachtige Haarlemmermeer en omliggende gemeenten. De dag eindigt met de prijsuitreiking en een gezellige barbecue (tegen meerprijs van € 17,50).

Sponsors

Zoals vele projecten kan ook deze niet zonder sponsoren. JCI Haarlemmermeer is trots op het feit dat ook dit jaar sponsors dit project steunen, in het bijzonder de hoofdsponsor HW2-HRM. Alle sponsoren staan vernoemd op de website.

Deelname

Er is nog plek! Ga naar de website www.jcihaarlemmermeerrally.nl en schrijf je nu nog in als je deze fantastische rally niet wilt missen en het spaarne ziekenhuis wilt ondersteunen!

Interesse in lidmaatschap van JCI Haarlemmermeer? Neem dan contact op met secretaris Robine van der Zwaard via info@bienzcompany.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie