Spirituele Beurs in Nieuw-Vennep.

31 augustus 2014 om 00:00 Activiteiten

Op zondag 14 september a.s. wordt voor de zesde keer de Tengri Spirituele Beurs gehouden in wijkgebouw Linquenda in Nieuw-Vennep.

Vaste bezoekers van deze beurzen weten het inmiddels al: de Tengri beurzen zijn kleine, laagdrempelige spirituele beurzen, waar sfeer en gezelligheid bovenaan staan.

Je kan er een praatje maken met de standhouders, die graag bereid zijn om te vertellen over wat ze doen, je kunt een consult nemen (max. € 15,00) of je maakt een privé afspraak met de standhouder in zijn/haar praktijk voor een consult op een later tijdstip.

De Tengri beurs is een prima plek om kennis te maken met spiritualiteit.

Op grote, meer bekende beurzen, staan vaak zoveel stands, dat je al snel niet meer weet, waar je 'het zoeken moet'.

Initiatiefneemster van de Tengri beurzen (Annet Kock) ondervond dit zelf ook, waardoor het concept van de Tengri beurzen is ontstaan: een kleine beurs, met zoveel mogelijk verschillende disciplines en gepassioneerde standhouders, die graag hun kennis willen delen met de bezoekers en daar ook de tijd voor nemen.

Op zondag 14 september zullen o.a. de volgende disciplines aanwezig zijn: kristal healing, koffiedik lezen, tarot, reiki, sjamanisme, mediums en meer. Ook zullen er verkoop stands zijn van o.a. sieraden en energetische voorwerpen.

Waar: Wijkgebouw Linquenda, Oostmoor 52, Nieuw-Vennep

Tijd: 12.00-17.00 uur

Entree: € 2,00 (entree tot 16 jaar gratis)

Consultprijzen: tot € 15,00

Parkeren is gratis.

Meer weten? Kijk op www.tengri.nu

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie