Bridgen? BCB'90 verwelkomt nieuwe leden

31 augustus 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - Zin in bridgen? Bridgeclub de Boerderij, kortweg BCB'90, verwelkomt graag nieuwe leden. Gezelligheid staat voorop. Er wordt niet gespeeld met het mes op tafel, dus ook beginners kunnen zich zonder problemen aanmelden.

Deze oproep doet de Hoofddorpse bridgeclub bij het start van een nieuw seizoen. "Een bijzonder seizoen, want het is de opmaat naar ons jubileumjaar. In 2015 vieren we namelijk onze 25ste verjaardag. Een mooie mijlpaal, die zeker extra aandacht verdient. Op onze kalender staat bij september 2015 dan ook al aangetekend: Jubileumfeest."

BCB'90 ontstond in 1990 op initiatief van een groepje enthousiaste bridgespelers. De wieg van de club stond in Cultureel Centrum de Boerderij in Pax, waarmee de naam meteen is verklaard. BCB'90 groeide voorspoedig op tot een leuke club met potentie. Maar net zoals elke andere vereniging waren er ups en downs. Bij dat laatste hoort een dalend ledental, omdat mensen nu eenmaal overlijden, verhuizen, of - om welke reden dan ook - een andere hobby kiezen. Het bestuur wil de club graag gezond houden en vindt dan ook een fikse transfusie met nieuw bloed wenselijk. Doet u ook meer? De wekelijkse speelavond is maandagavond en de locatie is nog steeds De Boerderij in Pax.

Nadere info: m.van.beuzekom@hetnet.nl, en bel met (023) 564 12 43 tot 21.00 uur. Website: https://sites.google.com/site/boerderijhoofddorp/home.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie