Puzzelen tijdens Dag tegen Eenzaamheid

29 september 2014 om 00:00 Activiteiten

LISSERBROEK - Ter afsluiting van de Week tegen Eenzaamheid organiseren Stichting Maatvast en Humanitas Haarlemmermeer voor zondag 5 oktober een ontmoetingsactiviteit op vier locaties van Maatvast binnen Haarlemmermeer. Tussen 13 en 17.30 uur kunnen belangstellenden buurt- en wijkbewoners leren kennen.

Het jaar 2014 is het vijfde jaar op rij waarin maatschappelijke organisaties de Week tegen Eenzaamheid organiseren. Het initiatief is bedoeld om organisaties en mensen aan te zetten tot actie. Acties die bedoeld zijn om mensen die zich eenzaam voelen of dreigen dat te worden, te betrekken bij activiteiten en te verbinden met andere mensen en organisaties.

Met dat doel in het achterhoofd hebben Maatvast en Humanitas besloten te komen tot de ontmoetingsactiviteit van zondag 5 oktober. De locaties die deze dag geopend zijn, zijn het Dorpshuis in Badhoevedorp, het wijkgebouw Linquenda in Nieuw-Vennep, sociaal cultureel centrum De Veste in Hoofddorp en sociaal cultureel centrum De Meerkoet in Lisserbroek.

De bedoeling is dat er in teams wordt gepuzzeld. De teams worden op de middag samengesteld. Naast het spelelement staan de ontmoeting en de gezelligheid centraal.

Aanmelden voor deze middag vóór 2 oktober via Susan van Dijen van Humanitas, svandijen@gmail.com. Bij aanmelding het aantal personen en de locatie waar de voorkeur naar uitgaat, aangeven.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie