Popkoor The Tulipsingers in de Meerkoet

29 september 2014 om 00:00 Activiteiten

LISSERBROEK - Het seniorenwerk Lisserbroek bestaat dit jaar maar liefst 65 jaar en dat laten zij niet ongemerkt voorbij gaan. Het jubilerende comité organiseert, met financiële ondersteuning uit het gemeentelijke wijkbudget, vier feestelijke muziekmiddagen. De tweede is op zondagmiddag 12 oktober. Dan komen de Tulipsingers naar de Meerkoet.

De Tulipsingers bestaan inmiddels 3 jaar. Zij zijn een 30 personen tellend dames popkoor uit Lisse met een gevarieerd repertoire van populaire liedjes. Zij zingen van jazzy tot popmuziek en van ballads tot rockmuziek. Het concert begint op om 13.30 uur. De kosten bedragen € 5 per persoon (dit is inclusief twee kopjes koffie of thee, en na afloop een kopje soep).Vooraf aanmelden kan via (0252) 41 34 57 van Dorpshuis de Meerkoet of via demeerkoet@lisserbroek-sdl.nl.

Het Seniorencomité Lisserbroek organiseert wekelijks verschillende activiteiten in dorpshuis de Meerkoet. Elke donderdagochtend wordt er gekoersbald, elke woensdagmiddag is er Meer Bewegen voor Ouderen .Dinsdag- en donderdagmiddag kan er gebiljart worden. Dinsdagmiddag is er bridgen, een inloopmiddag en de gezamenlijke maaltijden. Naast deze vaste activiteiten organiseert het Comité Senioren Lisserbroek ook bijzondere middagen rond Sinterklaas, Kerst en Pasen. Het seizoen wordt ieder jaar afgesloten met een uitgaansdag.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie