29 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Beste redactie,

Gedurende het zomerseizoen is uw Redactie niet gevraagd een artikel voor Computer Vereniging De CVB te willen plaatsen. Het nieuwe computerseizoen is echter sinds vorige maand weer begonnen. Langs deze weg verzoek ik u daarom onderstaande tekst op te willen nemen voor plaatsing in de aankomende papieren editie voor deze week. Uiteraard staat het u vrij om het artikel aan uw wensen te passen. Mocht u nog vragen hebben mail of bel me dan gerust.

Bij voorbaat dank voor plaatsing!

Met vriendelijke groet,

Louis van den Bosch

PR Bestuurslid Computer Vereniging Haarlemmermeer/Bollenstreek (CVB)

Tel: 06-10291661

Beschrijving: cid:image001.png@01CC07E6.3DB0C810

Computer vragenuurtje op zaterdag 4 oktober bij De CVB in Nieuw Vennep

NIEUW-VENNEP - Veel mensen worstelen met vragen over hun computer of laptop waar ze geen antwoord op hebben of krijgen. Op zaterdag 4 oktober a.s. zal daarom tijdens de clubdag van De CVB van 11.00 uur tot 12.00 uur op het podium een vrij vragenuurtje worden houden. Een paar deskundigen van de Computer Vereniging zullen dan op het podium plaats nemen waar iedereen diverse computer gerelateerde (hardware en/of software) vragen kan stellen. Heeft u ook nog prangende vragen waar u mee zit die nooit zijn opgelost ? Kom dan zaterdag a.s. naar Het Trefpunt in Nieuw-Vennep.

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert De CVB een clubdag in Het Trefpunt. Tijdens deze bijeenkomst kunnen leden en bezoekers gebruik maken van draadloos internet en andere faciliteiten. Naast Windows cursussen worden door De CVB ook internet of Word cursussen gegeven. Meld u zich bij een van de bestuursleden hiervoor aan en wanneer deze worden gegeven. Het Trefpunt is te vinden in het centrum naast de Witte Kerk aan de Hoofdweg 1318 te Nieuw-Vennep. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Toegang is gratis voor leden, voor niet leden is het: € 3,00. Komt u alleen voor een kennismakingsbezoek ? Dan is het entree gratis. Kijk voor meer informatie over De CVB op:

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie