'Vier keer sporten voor een tientje'

30 september 2014 om 00:00 Ondernemend

Aantrekkelijk concept bij Arnoldussport

HOOFDDORP - Het zal velen ongetwijfeld bekend in de oren klinken: goede voornemens om te gaan sporten niet om kunnen zetten in daden. De redenen hiervoor zijn uiteenlopend van gebrek aan geld tot weinig of geen motivatie. Arnoldussport heeft hiervoor de ideale oplossing: vier keer sporten voor een tientje. Bij dit speciale concept kan elke maand uit een arsenaal aan sporten worden gekozen, om hier vervolgens gedurende vier weken vier lessen in te volgen.

"Dankzij dit concept kunnen mensen bekend worden met een sport, waarvoor ze maar weinig geld hoeven neer te leggen. Ook zorgt een combinatie van een goede sfeer en professionele begeleiding ervoor dat mensen ook daadwerkelijk gaan", vertelt Marten van der Mark, projectleider bij Arnoldussport. Heeft men na vier keer genoeg van de sport? Wees niet getreurd! Bij Arnoldussport is het mogelijk om maarliefst zes keer gebruik te maken van deze actie. "Wanneer iemand bijvoorbeeld kiest voor atletiek, maar vervolgens liever switcht naar tennis dan kan dat. Wij bieden een zeer gevarieerde hoeveelheid sporten, van binnensporten als squash, tennis, fitness en zelfs skiën, tot buitensporten als hockey en atletiek", weet van der Mark.

Naast de ideale prijs en professionele begeleiding is ook de brede doelgroep van de organisatie opvallend. Zo profiteren niet alleen individuele sporters van het aanbod, maar ook scholen en bedrijven. Afgelopen jaar hebben er maarliefst 1900 kinderen van verschillende scholen uit Haarlemmermeer gesport op het complex. Bij bedrijven wordt nog een stapje verder gegaan. In samenwerking met hockeyclub De Reigers, Meersquash, Atletiekvereniging Haarlemmermeer, Tennisclub Arnolduspark, Skicentrum Hoofddorp en Basic Fit Hoofddorp wordt sport op locatie aangeboden, waarbij ook op locatie les wordt gegeven. Zo is er een zogeheten 'Gezondheidsweek' bij de KLM geweest, waarbij op verschillende afdelingen binnen het bedrijf 'sport op maat' werd aangeboden. "Bedrijven hebben veel baat bij gezondere werknemers, welke vaak productiever, vrolijker en minder vaak ziek zijn. Daarnaast levert het aanbieden van mogelijkheid tot sporten een goed imago op voor desbetreffend bedrijf", aldus van der Mark.

Helaas komt er ooit een einde aan dit mooie aanbod van introductiecursussen. Na enige tijd van subsidie van de overheid is inmiddels het laatste jaar ingegaan. Dus voor degene die zin heeft om in topvorm te raken, maar geen aanslag op z'n portemonnee wil plegen, kunnen dit jaar nog profiteren van de unieke actie bij Arnoldussport! Voor meer informatie en inschrijvingen zie www.arnoldussport.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie