13 november 2014 om 00:00 Ondernemend

Geachte heer/mevrouw,

Van Bruggen Adviesgroep heeft een geheel nieuw kantoor met een nieuwe adviseur bij u in de regio.

Wellicht is het voor u nieuwswaardig om hier eens naar te kijken?

In de bijlage kunt u ons persbericht en een foto vinden.

Natuurlijk staan wij open om meer informatie te bieden.

Met vriendelijke groet,

Inge Goettsch

Marketing & Communicatie

T

055 5805555

E

ingegoettsch@vanbruggen.nl

W

www.vanbruggen.nl

http://intranet.vanbruggen.nl/Intranet/signature/vba-logo_small.jpg

________________________________

Van Bruggen Adviesgroep * Kerklaan 6 * 7311 AG Apeldoorn

Postbus 10485 * 7301 GL Apeldoorn * KVK 08065000

De informatie verzonden met deze e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Gebruik van deze informatie door anderen, alsmede openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en verstrekking ervan aan derden, is zonder toestemming van Van Bruggen Adviesgroep niet toegestaan. Van Bruggen Adviesgroep aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met de risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

PERSBERICHT

Nieuw: Van Bruggen Adviesgroep Hoofddorp

Sinds kort is er ook in Hoofddorp een financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep gevestigd. Als één van de grootste onafhankelijke financiële dienstverleners in Nederland werkt Van Bruggen Adviesgroep samen met vrijwel alle grote geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Zodoende beschikt financieel adviseur Miranda van der Zanden continu over álle actuele aanbiedingen. Waarmee elke klant volledig objectief geadviseerd kan worden; of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, een financieel plan om zorgeloos te wonen, het verlengen van de rentevaste periode of uw verzekeringen.

Advies op maat, voor nu en later

Een goed financieel advies begint bij een grondige inventarisatie van wensen en mogelijkheden. Miranda van der Zanden: "Ik neem graag uitgebreid de tijd om mijn klanten te leren kennen en hun financiële situatie in kaart te brengen. Daarbij kijk ik uiteraard verder dan vandaag waardoor zij, niet alleen nu, maar ook over tien of twintig jaar zorgeloos kunnen blijven wonen. Pas nadat alles overzichtelijk is, formuleer ik een persoonlijk advies en ga ik op zoek naar een hypotheek die naadloos aansluit bij de wensen en persoonlijke situatie. We vergelijken de verschillende aanbieders kritisch qua voorwaarden en tarieven om zo de beste hypotheek met de laagste maandlasten te selecteren. Dit geldt natuurlijk ook voor alle aanverwante zaken als verzekeringen."

Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs. Elke financieel adviseur voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is deskundige in zijn vakgebied. Van Bruggen Adviesgroep wil zich onderscheiden door haar expertise, betrokkenheid, duidelijkheid en een persoonlijke aanpak. Hierbij leveren zij maatwerk dat aansluit bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Van Bruggen Adviesgroep kijkt niet alleen naar de huidige situatie, maar vooral ook naar de toekomst.

Einde bericht

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Marketing & Communicatie via marketing@vanbruggen.nl, www.vanbruggen.nl

Bijlage: foto Miranda van der Zanden, vrij van rechten te gebruiken

Fotobijschrift: Miranda van der Zanden, Van Bruggen-adviseur in Hoofddorp

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie