Ondernemers bieden schilderij aan jubilerend MeerBusiness

24 november 2014 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - René Jansen, de jubilerende directeur van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol, heeft een prachtig geschilderd portret ontvangen. Het kunstwerk werd overhandigd tijdens de Beaujolais Primeur Party in het NH hotel te Hoofddorp, hier waren zo'n drie honderd ondernemers aanwezig.

De schilder is de bekende Russische portretschilder Larissa Abtova. Jansen werd geëerd door zijn onvermoeibare inzet om ondernemers in deze regio al tien jaar aan méér business te helpen, door vele communicatie- en netwerkactiviteiten te organiseren. Denk hierbij aan de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie, Koken- en Dineren met Directeuren, Golven, Varen, de HaringParty, de AspergeParty, de Beaujolais Primeur Party en het KerstGala met de Ondernemersprijs.

Tien jaar geleden heeft René Jansen samen met de gemeente het initiatief genomen om met MeerBusiness Haarlemmermeer te starten. Een platform met als doel de commerciële en persoonlijke banden tussen ondernemers te versterken. Een platform om te netwerken, nieuwe klanten te werven en om elkaar te helpen. Een gouden greep van de gemeente om Jansen daarvoor te benaderen. Want wat hij in 10 jaar voor elkaar heeft gekregen, daar kon de politiek destijds alléén maar van dromen. Burgemeester Weterings heeft Jansen daar namens de gemeente vorige maand al uitgebreid voor bedankt. Hij ontving de gemeentelijke Ereburgerspeld en een Oorkonde.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie