MeerGlas heeft dertig jaar ervaring

24 november 2014 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Glas lijkt zo gewoon. Het is een alledaags product dat we overal tegenkomen en gebruiken zonder erbij stil te staan. Maar achter glas schuilt een veelzijdige wereld. Dat blijkt tijdens een bezoek aan degezellige en transparante (hoe kan het ook anders) showroomvan glasspecialist MeerGlas in Hoofddorp.

Het team van MeerGlas kan inmiddels bogen op dertig jaar ervaring. Als geen ander weten de medewerkers dat er meer in glas zit dan we in eerste instantie denken. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt voert het bedrijf glasbewerkingen uit voor het interieur en exterieur.Allerlei soorten worden daarbij toegepast: van draadglas tot isolerend glas, van brandwerend- tot enkelglas en van inbraakwerend- tot veiligheidsglas. MeerGlas levert onder meer glazen rookunits aan de horeca, bouwt glazen vergaderruimtes in kantoorpanden en vervangt de glas-in-loodramen van hetAmsterdamse Paradiso. Maar bij MeerGlas kun je ook terecht voor de vervanging van dat gebroken glazen koelkastruitje, een op maat gemaakte glazen keukenwand in elke gewenste kleur, spiegels in alle vormen en maten, schuifdeursystemen, salontafels van crashglas, een compleet nieuwe douchecabine, een glazen tuinafdak, enzovoorts.

Zonne-energie

Het mooie van glas is dat je er eindeloos mee kunt creëren en combineren. Glas is helder, glas is gekleurd, kortom, je kunter heel veel kanten mee op. De designafdeling van MeerGlas maakt bijvoorbeeld boekensteunen, glazen schalen of drukt foto's af op glas. De klant kan zelf met ideeën en wensen komen of zich daarlaten inspireren.Ende mogelijkheden van glas zijn nog lang niet uitgeput. Denk bijvoorbeeld eens aan de toekomstige digitale toepassingen van glas. Daardoor worden smartphone-appsbedienbaar op een glazen bureaublad. Of, en dat is een zeer interessante ontwikkeling, een zonne-energie opwekkend folie dat op ruiten wordt geplakt. Onzichtbaar, dus de ruit behoudt dezelfde functie. MeerGlas vermoedt dat deze folie zonnepanelen op daken wel eens overbodig kan gaan maken.

Glasschade

Natuurlijk kan er ook een beroep worden gedaan op MeerGlas als er ruiten vervangen moeten worden na een inbraak of ander soort schade. De 24-uurservice staat zeven dagen per week klaar om alle glasproblemen op te lossen. MeerGlas komt dag en nacht een noodvoorziening plaatsen en meet meteen het nieuw te plaatsen glas op. Binnen een paar dagen is de nieuwe isolatie, gelaagde of enkele ruit op vakkundige wijze ingezet. MeerGlas kent korte wachttijden als het gaat om offerte aanvragen, inmeet afspraken en leveringen.

ACTIE: wie in december 2014 of januari 2015 een douchedeur aanschaft krijgt een handvat ter waarde van 80 euro cadeau (zolang de voorraad strekt).

MeerGlas BV, Paxlaan 6, 2131 PZ Hoofddorp, 023-2302010, info@meerglas.com, www.meerglas.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie