Nog even naar het Sinterklaashuis

24 november 2014 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Honderden kinderen en ouders stonden dit weekeinde te wachten voor het Sinterklaashuis dat dit jaar is ingericht in Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein. In de eerste week telden Sint en zijn pieten al ruim duizend bezoekers.

Kinderen krijgen een rondleiding door de pakjeskamer, de slaapkamer en de zitkamer van de Sint. Ze mogen zelf een cadeautje inpakken en kunnen meedoen aan een creatieve workshop die verzorgd wordt door Pier K. Het Sinterklaashuis is nog geopend tot en met 3 december op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddagen van één tot vier uur. Vanaf half vier heeft het geen zin meer om aan te sluiten in de rij bij het Sinterklaashuis. Kinderen kunnen dan nog wel naar Winterland waar Sinterklaas tussen vier en vijf uur aanwezig is.

Op zondag 30 november is Sinterklaas niet aanwezig in het Sinterklaashuis. Hij is dan bij Pimp de Sintshow in de Meerse. In het Sinthuis worden de kinderen die dag ontvangen door een van de hoofdpieten. Na vier uur is het ook de hoofdpiet die op bezoek gaat bij Winterland.

Het Sinterklaashuis is een project van de ondernemers in Hoofddorp Centrum, verenigd in Hoofddorp Winkelstad, in samenwerking met Het Cultuurgebouw. Zie tevens www.hoofddorpwinkelstad.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie