De gezelligste Kerst- en Cadeaumarkt van de regio, natuurlijk in de Van ZantenHal

24 november 2014 om 00:00 Ondernemend

NIEUW-VENNEP - Er staat opnieuw een ongekend gezellig evenement op stapel in de Van ZantenHal. Jong en oud kunnen er tijdens de Kerst- en Cadeaumarkt op 28, 29 en 30 november comfortabel, warm én in een gezellige ambiance aankopen doen voor de decembermaand. Deze grootste indoor Kerst- en Cadeaumarkt in de regio Haarlemmermeer is volledig gehuld in kerstsferen en tot de nok gevuld met de allerleukste feest- en cadeauartikelen van de beste kwaliteit.

Drie dagen lang kan men oneindig veel originele ideeën opdoen voor delicatessen, decoraties, surprises en nog veel meer bij de ruim 130 kramen. Profiteer van de scherpe aanbiedingen. Proef alle heerlijkheden bij de verschillende eet- en drankgelegenheden die deze dagen in de Van ZantenHal niet ontbreken. Uiteraard is er ook dit jaar weer live-entertainment aanwezig! Geniet van de optredens van koren en artiesten (kijk op www.vanzantenhal.nl voor het volledige programma). Rond het podium is er voldoende zitgelegenheid om even uit te rusten.

Levende Kerststal

De markt is opnieuw mooi en sfeervol uitgedost en er wordt groots uitgepakt met guirlandes, rode lopers en andere attributen. Ook aan de kinderen wordt weer gedacht dit jaar; er komt een levende kerststal met echte dieren. Het welzijn van de dieren staat uiteraard voorop! De dierenverzorgers zien erop toe dat de dieren bij alle activiteiten goed behandeld worden, en dat ze voldoende eten, drinken en rust krijgen. En natuurlijk dat zij net zoveel genieten als de gasten!

Kerst- en Cadeaumarkt: vr. 28/11 van 13 tot 20 uur; za. 29/11 van 10 tot 20 uur; zo. 30/11 van 10 tot 16.30 uur. Entree: 5 euro. Kinderen onder 12 jaar gratis, 65+: 4 euro. Van ZantenHal, IJweg 1415, Nieuw-Vennep, www.vanzantenhal.nl. Direct naast de hal is ruimschoots gratis parkeergelegenheid.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie