Samen met Pieter Jouke door het leven

28 november 2014 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - In 'Tot Nu Toe' ploetert Jouke door het leven. Bang voor alles wat in de toekomst ligt en opgelucht over alles wat achter hem ligt. Maar hoe lang hou je dat vol? Waarom altijd maar bang zijn dat het mis zal gaan. Waarom bieden in het verleden behaalde resultaten niet wat meer vertrouwen voor de toekomst? Pieter Jouke legt het uit in zijn derde solovoorstelling 'Tot Nu Toe'. Misschien wel via een absurde omweg, maar weet: alles komt altijd goed. In ieder geval. Tot Nu Toe. De try-out 'Tot Nu Toe' van Pieter Jouke is te zien op donderdag 11 december om 20.30 uur in Het Oude Raadhuis.

Domineeszoon Pieter Jouke begon in 2000 aan een glansrijke carrière als comedian. Hij schrijft teksten voor onder meer 'Spijkers met Koppen', 'Koefnoen' en 'Klokhuis' en kreeg met zijn eerste avondvullende solo 'Nou Wordt Die Mooi!' de handen van pers en publiek ferm op elkaar. Vorig seizoen was Jouke te zien in Het Oude Raadhuis met zijn tweede programma 'Woord Houden'. Over dit programma schreef de pers: "Geniaal taalgrappig" (De Volkskrant). "Lastig na te vertellen maar des te bezienswaardiger'' (NRC). Op televisie was Jouke te zien bij 'CQC', 'Koppensnellers', 'De Staat van Verwarring', 'Het Gesprek' en 'Wat vindt Nederland'.

Dit seizoen is Pieter Jouke ook samen met Ronald Snijders te zien in 'De Staat van Verwarring'. Een talkshow die vergeleken kan worden met de gelijknamige late night show die zij voor de VPRO maakte.

Het Oude Raadhuis

Donderdag 11 december - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie