Topacteurs Liz Snoijink en Peter Tuinman in romantische komedie 'Tot volgend jaar!'

28 november 2014 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - De internationale toneelklassieker 'Same Time Next Year' keert terug naar Nederland! Het stuk, gebaseerd op de gelijknamige film, was een regelrecht succes op o.a. Broadway en West End en is nu te zien als 'Tot volgend jaar!' in de Nederlandse theaters. 'Tot volgend jaar!' is te zien op dinsdag 16 december om 20:15 uur in de grote zaal van De Meerse.

Twee keurig getrouwde vreemden, George en Doris, ontmoeten elkaar toevallig in een hotel in 1950. Het is liefde op het eerste gezicht en hoewel ze hun huwelijken niet willen afbreken, ontstaat er wel een vurige romance. Ze spreken af om elkaar eens per jaar te zien, op dezelfde plek. Ze ontwikkelen een diepe emotionele band, maar krijgen ook te maken met de veranderingen in het leven: geboorte, dood en natuurlijk echtelijke problemen thuis; op vaak humoristische wijze passeert het allemaal de revue tijdens de jaarlijkse weekendjes weg. Niemand minder dan Liz Snoijink en Peter Tuinman zorgen in deze romantische komedie voor een ongekend hoog acteerniveau.

Liz Snoijink en Peter Tuinman vieren dit jaar beiden een jubileum. Snoijink is 35 jaar actief als actrice ('Dokter Deen', 'Medisch Centrum West', 'Liefde Levenslang', 'Farah Dibah') en Tuinman viert zijn 45-jarig jubileum ('Unit 13', 'Nynke', 'De Schippers van de Kameleon', 'De Goede Dood' en in het theater schitterde hij afgelopen seizoen als De Cock in 'Baantjer').'Same time next year' werd bewerkt en vertaald door Paul van Vliet. De regie is in handen van Bruun Kuijt.

De Meerse grote zaal

Dinsdag 16 december - 20.15 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie