VVC verliest van effectiviteit

29 november 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP - Na de knappe 3-1 overwinning van vorige week ging VVC vanmiddag met dezelfde cijfers onderuit bij Buitenveldert. Beide ploegen deden in de eerste helft weinig voor elkaar onder, maar de thuisclub bleek net was effectiever voor de goal.

Menno Martens hielp zijn club voor de rust aan een doelpunt, maar kon daarmee niet voorkomen dat VVC met een 2-1 achterstand aan de thee ging.

In de tweede helft hadden de bezoekers het betere van het spel, maar werden er te weinig kansen gecreëerd.

"We waren na de pauze van goede wil, maar als je geen kansen creëert wordt het lastig om te scoren. Buitenveldert profiteerde daar goed van door ook de derde erin te prikken, waardoor wij helaas met legen handen staan", aldus trainer Piet van Duijn.