Afstraffing Overbos blijft uit

29 november 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - In de tweede klasse A ging Overbos met 2-0 onderuit bij het sterke Castricum, maar mocht blij zijn dat de score niet hoger uitviel. In een wedstrijd waarin de thuisclub heer en meester was kwamen de bezoekers uit Hoofddorp op alle fronten te kort. Na vier opgelegde doelkansen voor Castricum was het vervolgens wel raak, waardoor er met een score van 1-0 richting kleedkamers werd gegaan.

Wegens een rode kaart in de 35e minuut van de eerste helft werd er na de pauze gestart met 10 Hoofddorpers. Met een opportunistische speelwijze (één op één) probeerde trainer Stefan Teeken uit alle macht een punt uit het vuur te slepen, maar een tweede rode kaart zette bepaald geen zoden aan de dijk. De 2-0 die volgde bleek de uiteindelijke nekslag voor Overbos, dat volgende week gebrand is op een beter resultaat.

"Dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen, maar we blijven positief. In de ranking zakken we een plekje, maar volgende week kunnen we tegen de koploper laten zien waar we werkelijk toe in staat zijn", aldus Teeken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie