Op de valreep nog een puntje voor de Vennepers

30 november 2014 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP - Trainer Dave Lange is realistisch als hij zegt dat hij uiteindelijk nog blij is met een puntje, aangezien zijn elftal tot de 92e minuut met 1 - 2 achter staat. DIOS begon goed aan de wedstrijd en komt in de 2e minuut via spits Dennis Spreeuw op 1 - 0 . Het krijgt daarna 3 levensgrote kansen om de score uit te bouwen, maar laat dat na. Heemstede neemt het initiatief daarna over en buigt de achterstand om in een 1 - 2 voorsprong. DIOS speelt geforceerd voetbal en krijgt ook nog wel kansen, maar lijkt toch op een nederlaag af te stevenen. In de 92e minuut brengt Spreeuw redding; een lage schuiver vanaf de 16 meterlijn is de Heemsteedse keeper te machtig. Geel Wit (dat van Eland won) passeert DIOS op de ranglijst. Zelf staat het nu op de 4e plaats.