'Het begint te zeuren'

30 november 2014 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Het elftal van trainer Jimmy Simons zit in de hoek waar de klappen vallen. Vandaag werd opnieuw verloren en wel met 4-1. Hoofddorp doet in de beginfase eigenlijk weinig verkeerd, maar staat na 14 minuten wel met 1-0 achter. Een dekkingsfout ging daaraan vooraf. Kobina Plang maakt binnen 5 minuten gelijk waarna Hoofddorp het heft in handen neemt, goede kansen krijgt, maar vergeet zichzelf te belonen. Quick 1890 is wel trefzeker en maakt net voor rust de 2-1. Ook in de 2e helft staat Hoofddorp goed en creëert het opnieuw een aantal goede kansen. In de 78e minuut maakt Quick 1890 niettemin een eind aan de illusies van Hoofddorp. Het scoort uit een vrije trap de 3-1. Het wordt nog vervelender als het in de 83e minuut na een verdedigingsfout 4-1 wordt.

Trainer Simmons is helemaal niet zo ontevreden over het vertoonde spel. Wel onderkent hij dat het steeds maar weer verliezen begint 'te zeuren' bij hem en zijn spelers. In de aankomende wedstrijd tegen NVC hoopt hij het tij te kunnen keren. Wellicht dat de teruggekeerde Jelmer de Winter en Nick de Jong hieraan hun steentje kunnen bijdragen.