Huis van de week: Thuis, maar ook een beetje vakantie gevoel…

8 december 2014 om 00:00 Ondernemend

NIEUW-VENNEP - Het Huis van de Week is dit keer een appartement in Nieuw-Vennep. Gelegen aan de Vivaldisingel 269 in de wijk Getsewoud. Het is een tweekamer appartement op de tweede verdieping en met een prachtig en wijds uitzicht over de wijk, de parken en het water.

Fedor woont in het appartement sinds augustus 2006; enige tijd later kwam Liesbeth bij hem wonen. En nu zijn ze samen toe aan iets anders. Een huis met een tuin. "En ik wil graag op de fiets naar m'n werk, dat is nu net even te ver", vertelt Fedor. "Maar het is echt een fantastisch appartement. Ik ben de tweede bewoner. Een vriend van mij woonde hier al en als ik bij hem op visite kwam, voelde ik mij gelijk thuis. "Op een gegeven moment kwam dit appartement te koop en daar heb ik niet lang over nagedacht. Later kwam Liesbeth. Wij kennen elkaar van het werk, Transposafe in Sassenheim, we waren collega's. Maar samenwonen en samen werken bleek niet zo goed te functioneren." Liesbeth: "Dus ben ik een andere baan gaan zoeken en nu verkoop ik vliegtuigonderdelen…. Maar Fedor heeft zeker gelijk, het is een heerlijk appartement. En ook ik voelde mij direct thuis. Verder woon je hier ontzettend centraal. Het is vijf minuten fietsen naar treinstation Nieuw-Vennep, vandaar zijn er verbindingen richting Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en met 15 minuten sta je op Schiphol. De RegioNetbus lijn 310 stopt vlakbij en verder zijn de diverse uitvalswegen dicht bij. Je kunt hier echt alle kanten op."

Het appartement heeft een praktische indeling. Entree, hal, toilet en een aparte opberg ruimte met daarin de wasmachine-, droger en cv-opstelling. Grenzend aan de hal is de ruime slaapkamer en de badkamer met een grote douchecabine en een wastafel. De open keuken is in L-vorm opgesteld en uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur. De keuken is voorzien van een hoog aanrechtblad. Vanuit de woonkamer heb je middels openslaande deuren toegang tot het zonnige balkon met van hieruit een prachtig zicht over de singel.

Fedor: "Balkon of serre, het is het alle twee. Het balkon heeft namelijk glazen wanden die open en dicht kunnen. Bij mooi weer hebben we het natuurlijk open, maar zoals nu houden we de ramen dicht en dan is het een stukje verlenging van de woonkamer. Het is echt een heerlijk plekje om s' avonds na het eten nog even lekker te zitten met een glaasje.

Voor twee werkende mensen is de ligging ook ideaal. De zon komt aan het einde van de middag, dus als je uit je werk komt, en die houd je tot zonsondergang. En heel makkelijk is natuurlijk het winkelcentrum Getsewoud hier om de hoek. Een fijn winkelcentrum, met twee supermarkten en een geweldig goede slager. En niet te vergeten de viskar. De vis is echt van top kwaliteit! Verder wordt er hier op het Händelplein veel georganiseerd en dat is natuurlijk ook leuk. De Vereniging van Eigenaren is ook perfect. Zij houden alles heel goed in de gaten en als er iets vervangen moet worden, is dat snel gedaan. Ook heel fijn is de inpandige berging. Die van ons is direct aan de straatkant, dus je hoeft niet met je spullen door smalle gangetjes. De berging is groot en diep. Dus ideaal voor motorrijders, want de motor kan makkelijk binnen staan. En de auto kun je hier altijd parkeren. Het is gewoon een fijn plekje. Maar voor ons wordt het tijd voor wat nieuws."

Voor meer informatie:

www.hiermakelaars.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie