Grote Kerstmarkt in Lisserbroek

8 december 2014 om 00:00 Activiteiten

LISSERBROEK - De traditionele Kerstmarkt die voor de 14e keer wordt georganiseerd in Lisserbroek is dit jaar op vrijdag 12 december. Dit jaar is de markt nog completer, lekkerder en origineler is geworden.

De traditionele optocht is verruild voor een nieuwe opening op het terrein van de Kerstmarkt. Maar natuurlijk zijn er nog veel goede dingen uit het verleden over gebleven. Zo is de toegang nog steeds gratis, zijn er ruim 30 kramen met de Oud-hollandse daken, de oliebollen die door Echte Bakker Ammerlaan geheel belangeloos aangeboden worden, de ontspannen sfeer om weer veel dorpsgenoten te ontmoeten, het geweldige vuurwerk ter afsluiting, al die vertrouwde redenen om naar de Kerstmarkt te komen, zijn gebleven.

Nieuw zijn de Gamezone in kerststijl, een heuse professionele Dance Party in de Nooduitgang, het optreden van een gelegenheidskoor van De Reiger. En sta er niet gek van te kijken als je zomaar Peter Pan en een sprookjesprinses hand in hand ziet lopen met onze Kerstmannen. Of opbotst tegen een stel musicerende jongelui, zomaar ergens op het marktplein. Ook nog niet eerder op de markt: het hilarische automeppen en stoere hoefijzergooien.

Nieuw is ook 'Happy Hour op de Kerstmarkt', van 17 tot 18 uur krijgt men een royale korting op de even royale porties boerenkool en erwtensoep.

Dit alles wordt georganiseerd om de bezoekers een bijzondere avond aan te bieden en natuurlijk ook om zoveel mogelijk over te houden voor het goede doel: Stichting Leergeld Haarlemmermeer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie