De HoofddorpPas gaat het 5e jaar in

8 december 2014 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Minder betalen dan op het prijskaartje staat, dat wil iedereen wel. Het mooie is dat dat ook echt kan. Eenvoudig zelfs en voor iets meer dan € 2,- per maand. Hoe? Met de HoofddorpPas! Kortingen kunnen oplopen tot wel 50 procent.

De HoofddorpPas gaat haar 5e jaar in en mag zich verheugen op een jaar na jaar groeiend aantal deelnemers en pashouders. Gestart in 2010 met 60 deelnemers en 300 pashouders is de HoofddorpPas inmiddels uitgegroeid naar ruim 250 deelnemende ondernemers en een veelvoud aan pashouders. 'Dat is meer dan terecht' laten de initiatief nemers, Co Erkemeij en Peter Rijswijk weten, want de HoofddorpPas biedt voor beide partijen vele voordelen. Gebruikers genieten van aantrekkelijke kortingen (waarmee de aanschafkosten al heel snel zijn terugverdiend), terwijl deelnemende ondernemers mogen rekenen op trouwe klanten en meer klandizie. Een win-win situatie dus.

De HoofddorpPas is dé kortingspas van en voor inwoners van Haarlemmermeer maar ook van daarbuiten. De initatiefnemers constateren dat steeds meer gezinnen van buiten Haarlemmermeer een pas aanschaffen. "De HoofddorpPas mag inmiddels dan ook gezien worden als een mooi City Marketing instrument, eigenlijk zou de gemeente daar iets mee moeten doen", aldus de initiatiefnemers.

Jaarlijkse Nieuwjaar Loterij

Evenals voorgaande jaren organiseert de HoofddorpPas ook in 2015 haar Nieuwjaar loterij waarmee heel mooie prijzen zijn te winnen. Het totale prijzenpakket bestaat uit meer dan 200 prijzen met een waarde van over de € 10.000,-. Houders van de 2015 maken automatisch kans op een van de mooie prijzen waaronder een reischeque ter waarde van € 2000,- Als men kans wil maken op het winnen van de reischeque van € 2.000,- en nog geen abonnee is, heeft men tot en met 12 januari 2015 de tijd om deze aan te vragen via www.hoofddorppas.nl. "U zou zelfs de HoofddorpPas, in cadeau verpakking, als kerstgeschenk onder de Kerstboom kunnen leggen of uw personeel verwennen met een leuk eindejaar presentje", geeft Erkemeij als tip. "U kunt u de HoofddorpPas ook direct afhalen bij een van de vaste verkooppunten zoals; Primera Sanders Polderplein en Skagerak, DiDi Mode Polderplein, Rest. Lucky City en Idee Sports beide in winkelcentrum Toolenburg, Kantoor boekhandel Gebr. Winter Tuinweg of Boels verhuur aan de Kruisweg."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie