10 januari Nieuwjaarsparty met feestband Run 4 Cover In de Meerkoet.

8 december 2014 om 00:00 Activiteiten

Op zaterdag 10 januari geeft feestband Run 4 Cover haar jaarlijks terugkerende Greatest Hits New Years Party. De grootste hits uit de jaren 60, 70 & 80, het beste van nu, originele medleys en een nauwe samenwerking met hun vaste DJ en lichttechnicus zorgen voor een non-stop knalfeest.

Het repertoire van Run 4 Cover is wederom flink vernieuwd en je kunt deze avond dan ook gaan genieten van nummers van onder andere Pharrell Williams, Armin van Buuren, Coldplay en The Black Eyed Peas, maar natuurlijk ook van de klassiekers als I'm a believer en Love me just a little bit more.

Iedereen die eerdere optredens van Run 4 Cover heeft bezocht in de Meerkoet weet dat je op tijd moet zijn voor toegangskaarten, het zal niet de eerste keer zijn dat we uitverkopen.

Kaarten zijn a € 7,50 uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. Wees er dus snel bij, want een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen is er niet!

Leden van activiteitenvereniging KoetActief kunnen de toegangskaarten (mits niet uitverkocht) op vertoon van hun ledenpas ophalen in de Meerkoet.

Locatie: De Meerkoet, Krabbescheerstraat 1, Lisserbroek.

Zaal open: 20:30 uur tot 01:00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie