Knooppunt Badhoevedorp deels afgesloten

9 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

BADHOEVEDORP - Komend weekeinde is de verbinding tussen de A9 vanuit Haarlem naar de A4 richting Amsterdam afgesloten. De tijdelijke maatregel heeft te maken met de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp.

De afsluiting gaat in op vrijdag 12 december om 22 uur en duurt tot maandag 15 december 5 uur. In deze periode wordt het verkeer op de A9 vanuit Haarlem richting VUmc met gele bebording omgeleid via aansluiting 6 (Aalsmeer) terug naar de A4 richting Amsterdam.

Het verkeer richting de overige bestemmingen in Amsterdam kan gebruik maken van de omleidingsroute via knooppunt Holendrecht en de A2. Aangezien de parallelbaan van de A9 naar de verbindingsboog komend weekeinde geen functie heeft wordt deze eveneens tijdelijk afgesloten. Verkeer op de A4 vanuit Amsterdam kan dit weekend wel gebruik blijven maken van de verbindingsboog én de parallelbaan richting de A9 naar Amstelveen.

Mocht de werkzaamheden door (weers)omstandigheden niet kunnen worden uitgevoerd, dan vinden deze plaats in het reserveweekeinde 16 tot 19 januari 2015.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie