De heerlijkste koffie en thee, vers gemalen en los gezet

9 december 2014 om 00:00 Ondernemend

Koffie & Thee Speciaalzaak Simon Lévelt

HOOFDDORP - U geniet van uw dagelijkse kopjes koffie en thee. Toch vraagt u zich soms af, of er niet wat meer smaakvariaties mogelijk zouden zijn? Goed nieuws! Hoofddorp is sinds kort de gezellige Koffie & Thee Speciaalzaak Simon Lévelt rijker. Koffie- en theespecialisten Willem en Rinus Duin, eigenaren van deze winkel op het Polderplein, adviseren u graag over de eindeloze smaakmogelijkheden van koffie en thee.

Thee bij het diner

In de winkel kunt u in alle vrijheid rondkijken, heerlijk geuren opsnuiven en ja, misschien zelfs wat proeven. Rinus en Willem staan voor vakmanschap, kwaliteit en deskundigheid. Eenmaal in gesprek met de broers komt u er al snel achter dat de smaakvariaties oneindig groot zijn. "Simon Lévelt heeft 180 soorten thee en de 25 soorten koffie in het assortiment. We streven ernaar de smaakbeleving van de klant af te stemmen op zijn of haar behoefte. Die wisselt veelal gedurende de dag, dus het tijdstip waarop de koffie en thee gedronken wordt speelt mee in de keuze. Klanten zijn vaak verrast als ik ze vertel dat een kopje thee heel goed te combineren is met de maaltijd. Net als met wijnen is er voor ieder gerecht een bijpassende theesoort. De Russische Earl Grey bijvoorbeeld past erg goed bij zalm. De Ti Kuanyin smaakt lekker bij zoetzuur bereide kip, de Smokey Himalaya bij witvis en de Pu erh thee met die typisch aardse smaak is uitstekend te combineren met Hollandse nieuwe. En koud geserveerd is de Earl White niet te versmaden bij zoete nagerechten. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden", vertelt vakman Willem gepassioneerd.

Kerstpakketten

Bij Simon Lévelt vindt u altijd de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit. De keurmeesters bedenken regelmatig nieuwe smaken en melanges. Daardoor varieert het aanbod en bent u altijd verzekerd van de meest bijzondere producten. "Als u eenmaal geproefd heeft van thee gezet op basis van losse bladeren, wilt u geen zakjes meer. Hetzelfde geldt voor koffie. Vers gemalen geeft echt een heel andere smaakbeleving." Op het vlak van koffiezetmethodes zijn vele ontwikkelingen gaande. De winkel verkoopt losse pads en cups die u vult met de koffiesoort van uw voorkeur. De koffie wordt altijd vers gemalen in de winkel, helemaal afgestemd op uw zetmethode en apparatuur. Bent u nog op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Simon Lévelt heeft veel koffie- en thee-accessoires in huis. Ook kunt u kerstpakketten op maat en helemaal naar eigen smaak samenstellen. Willem en Rinus heten u graag van harte welkom in de winkel.

Simon Lévelt Koffie & Thee Speciaalzaak, Polderplein 106, 2132 BE Hoofddorp, tel: 023 7370634, www.facebook.com/simonlevelthoofddorp, www.simonlevelt.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie