'Vrouw in balans' is te koop

11 december 2014 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het staat inmiddels alweer een paar maanden op de luifel van de voordeur van kunstenaar Frans Ouwerkerk, 'Vrouw in balans'. "Ik ben het niet zat," laat Ouwerkerk weten, "maar ik wil er geld voor vangen en dat storten aan de Voedselbank. Dus: 'Vrouw in balans' staat te koop. Maar niet voor minder dan 1500 euro. Ik wil mensen met 'Vrouw in balans' uit hun dagelijkse routine, ritme en sleur halen en dat lukt meer dan bovenmatig."

In deze kerstperiode staat de Voedselbank in de schijnwerpers. "Zelf heb ik niks met Kerst, met geld overigens ook niet. Geld geeft alleen maar gedoe." In de afgelopen maanden heeft de Hoofddorpse kunstenaar aan de JC Beetslaan leuke en minder leuke reacties gehad. "De één vindt het prachtig - en dan vooral de dames -, de ander noemt het schandalig dat je dat boven je voordeur zet."

Het kunstwerk wordt op Marktplaats aangeboden onder het kopje 'kerst'. "Dat trekt hopelijk meer bezoekers. Ik noem het dan 'Mariabeeld in goud'. Maar goed alle gekheid op een stokje. Ik wil er de Voedselbank mee helpen, daar het gaat mij nu om. Dus wie biedt!" besluit Ouwerkerk. Geïnteresseerden die 1500 euro of meer over hebben voor 'Vrouw in balans', kunnen mailen naar info@fransouwerkerk.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie