Kerstvakantie in de musea

11 december 2014 om 00:00 Activiteiten

HAARLEMMERMEER - Tijdens de Kerstvakantie organiseren Museum De Cruquius en Historisch Museum Haarlemmermeer leuke activiteiten voor jong en oud! Vier de Kerstvakantie en doe mee aan een stoompracticum, doe een speurtocht, geniet van een tentoonstelling, speel oud Hollandse spellen en meer. Ook zijn ze extra geopend doordeweek.

Museum De Cruquius

In Museum De Cruquius kunnen kinderen vanaf 6 jaar tussen 13 en 16 uur meedoen aan het stoompracticum op 20, 22, 27 en 29 december en op 2 en 3 januari. Ook (groot)ouders die met stoommachientjes aan de slag willen, mogen zich in De Cruquius weer kind voelen. De activiteit wordt begeleid door deskundige medewerkers.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen een winterspeurtocht door het museum doen.

Historisch Museum Haarlemmermeer

In het Historisch Museum Haarlemmermeer zijn door iedereen oud Hollandse gezelschapsspelletjes te spelen. De kindergidsen staan deze vakantie weer klaar voor de jongste bezoekers vanaf 6 jaar aan het museum. Vanaf 14 uur op woensdag 23, zondag 28, dinsdag 30 december en zondag 4 januari nemen zij de bezoekertjes mee het museum in en vertellen hen over de eerste timmerman, kruidenier, piloot en veel meer.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen ook hier een winterspeurtocht door het museum doen.

Kijk voor alle openingstijden en activiteiten op www.museumdecruquius.nl en www.historisch-museum-haarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie