Overbos brengt titelkandidaat in de problemen

13 december 2014 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Overbos pakte knap een punt bij hoogvlieger BOL, maar zal zich toch niet gelukkig prijzen met dit 2-2 gelijke spel. Doelpunten van Maarten Wels (penalty) en Dennis Govers zorgden in de eerste helft voor euforie aan de kant van de Hoofddorpers, maar na de pauze ging het mis. Een fout van diezelfde Govers resulteerde in een snelle aansluitingstreffer (1-2), waarna BOL hard opzoek ging naar de gelijkmaker. Een rode kaart aan de kant van Overbos kwam de thuisclub daarbij goed van pas. De 2-2 was dan ook onvermijdelijk voor Overbos, dat in het resterende deel van de wedstrijd wel knap standhield en op die manier een punt uit het vuur sleepte.

"Het waren discutabele beslissingen van de scheidsrechter, maar ik vind dat we met een man minder goed stand hebben gehouden. In de eerste seizoenshelft hebben we veel punten gepakt tegen hooggeklasseerde clubs, dus ik zie de tweede helft met vertrouwen tegemoet", aldus trainer Stefan Teeken.