Strijdend SCW doet zichzelf tekort

13 december 2014 om 00:00 Sport

RIJSENHOUT - Ondanks een goede start ging SCW vanmiddag met 4-2 onderuit bij het Haarlemse Koninklijke HFC. Hakim Alhalli bracht zijn club na een sterke beginfase in de 24e minuut aan de leiding, maar lang kon zijn club daar niet van genieten. Direct na de aftrap werd het uit de eerstvolgende aanval alweer 1-1, waarna HFC vlak voor de pauze de 2-1 liet aantekenen. Alhalli bracht zijn SCW vervolgens snel weer op gelijke hoogte, waardoor beide teams met een gelijke stand (2-2) richting de kleedkamers vertrokken.

Na de thee was het wederom SCW dat het betere uit zichzelf naar boven haalde, maar topschutter Alhalli bleek dit keer minder succesvol in de afronding. In de tegenstoot maakte HFC vervolgens de 3-2 en de 4-2, waardoor de wedstrijd gespeeld was. Een gemiste penalty van Niels de Jong had de bezoekers nog terug in de wedstrijd kunnen brengen, maar hij liet deze mogelijkheid onbenut.

"We hebben veel kansen gehad, maar de keeper van de tegenpartij had absoluut een topdag. We hadden hier kunnen en moeten winnen, maar dat is helaas niet gebeurd", concludeerde trainer Edwin van Maas.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie