Kerst in Winkelcentrum De Symfonie. Nieuw Vennep

14 december 2014 om 00:00 Activiteiten

Het weekend voor Kerst van Vrijdag 19 tot en met 21 december staat bol van de evenementen.

Dat het kerstgevoel oproept een ander blij te maken, niet alleen dierbaren maar ook onbekenden is voor de symfonie aanleiding om op zaterdag 20 en zondag 21 december eens flink uit/in te pakken.

Inpaktafels:

Deze dagen kunt u, uw cadeau feestelijk laten inpakken, en willen wij als winkeliersvereniging ons steentje bijdragen een goed doel in onze regio.

In samenwerking met vrijwilligers van het Adamas inloophuis maken wij van uw cadeau een feestelijk cadeau en vragen wij u voor deze prestatie een vrijwillige bijdrage.

De opbrengst hiervan gaat volledig naar het Adamus inloophuis waarmee zij hun belangrijke activiteiten kunnen blijven voortzetten.

Wat is Adamus ?

Adamus is een INLOOPHUIS in Nieuw Veen voor iedereen die iets met kanker te maken heeft. Dit huis is er dus niet alleen voor mensen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte maar ook partners,kinderen ouders,familie of vrienden. Adamus laat zich het beste omschrijven door een gemoedelijk huis waar je met al je vragen en problemen over deze vreselijke ziekte terecht kan Of waar je een kopje koffie kan drinken met gelijkgestemde en je terecht kan voor juridisch advies, kook cursus voor partners die achter blijven, je lekker laten masseren om de ellende even te kunnen vergeten maar ook geholpen kan worden met je huiswerk als de thuissituatie dat even niet kan bieden etc etc, (zie ook www.adamas-inloophuis.nl )

Kerstman:

De Kerstman zal het weekend en ook op de extra koopavonden regelmatig in de Symfonie aanwezig zijn en daaraan is een mooie Aktie verbonden. Wanneer u een foto/selfie samen maakt met de Kerstman en deze deelt op de facebookpagina van De symfonie maakt u kans op een tablet.

Uit de inzenders zal een winnaar worden gekozen.

Live optredens:

Vrijdagavond 19 december tussen 19.00 en 20.30 uur zal het bekende duo Jazz 'n More uit Nieuw Vennep jazzy kerstliederen zingen in de de ring van de symfonie.

Zaterdag 20 december tussen 11.00 uur en 13.00 uur zal het kinderkoor uit Leimuiden en het koor Resonance eveneens uit Leimuiden afwisselend optredens verzorgen.

Zondag 21 december is het de beurt aan Almost bigband The Looters zij verzorgen tussen13.00 en 16.00 uur diverse optredens is de symfonie. Zij spelen hun vernieuwd kerstrepertoire in een jazzy sfeer. The Looters zijn deze middag de absolute sfeermaker in winkelcentrum De Symfonie

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie