Winterfeest op Jeugdland

14 december 2014 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - Jeugdland houdt in de kerstvakantie een winterfeest vol met winterse activiteiten. Warme chocolade melk, een winterbingo, winterse raketten afschieten, kampvuur en nog veel meer. Op www.jeugdland.net staat het gehele programma. Natuurlijk, kunnen de kinderen deze dagen ook gewoon hutten bouwen. Het terrein is geopend van 22 december tot 31 december, de kerstdagen zijn zij dicht. Het feest wordt nog groter, want Jeugdland is tot 1 april gratis.

Het programma voor de komende week ziet er als volgt uit: Kampvuur op vrijdag 19 december; op zaterdag 20 december is er creatief met kurk; winterfeest op maandag 22 december met winterse chocolade melk; op dinsdag 23 december winterfeest met winterbingo en op woensdag 24 december is er winterfeest met raket schieten

Jeugdland is een bouw-, speel-, doe- en ontdekplek en bedoeld voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Het terrein is ruig met verschillende speeltoestellen die uitdagen en laten ontdekken. Je kunt er bijvoorbeeld spelen met water, zand, hout (hutten bouwen), maar ook in het clubhuis kan gespeeld, geknutseld of gelezen worden. Het is de visie van Jeugdland dat kinderen zoveel mogelijk zelfstandig spelen (het liefst zonder inmenging van volwassenen). Dit is niet alleen heel leerzaam, maar sterkt de kinderen ook zeker in hun persoonlijke ontwikkeling. Jeugdland is een open speelvoorziening, dus iedereen is welkom.

Jeugdland Hoofddorp is te vinden Redenburgsingel 100. Voor meer informatie zie www.jeugdland.net.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie