Niels Geusebroek met zijn allereerste theatertour 'Here Am I'

14 december 2014 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - Wie Niels Geusebroek zegt, zegt singer-songwriter, de band Silkstone, 'The Voice', de hits 'Year of Summer' & 'Streets of Hearts' en niet te vergeten de nummer 1 hit 'Take Your Time Girl'. Niels speelt op grote festivals als Paaspop, Indian Summer, Concert at Sea en Dutch Valley. En nu is het tijd voor de theaters. In zijn persoonlijke show 'Here Am I' laat Niels met zijn band onder andere zijn hits en zijn nieuwe single 'We Are' horen. Niels Geusebroek is te zien op dinsdag 30 december om 20.30 uur in de kleine zaal van De Meerse.

Niels Geusebroek over zijn theatertour: "Mijn allereerste eigen theatertour! In de voorstelling zal ik het publiek een kijkje geven in mijn muzikale leven, wat inmiddels bijna 20 jaar onderweg is. Anekdotes uit mijn jeugd, vanaf het muzikale begin op de middelbare school tot aan gister, zullen zorgen voor een intieme en eerlijke voorstelling, met alle liedjes ingetogen gespeeld, begeleid door een fantastische band." Voor zijn laatste cd 'Lines' liet Niels alle instrumenten inspelen door bevriende muzikanten. En niet de minsten, de lijst met credits leest als een soort who's who van de hedendaagse vaderlandse muziekgeschiedenis (o.a. Bertolf Lentink (Bertolf, Ilse DeLange), JanPeter Hoekstra (Krezip), Jimmy van den Nieuwenhuizen (VanVelzen, Rigby)) en oud Silkstone-collega Dave Besse. Het werd gebracht in een album vol juweeltjes, allemaal met zijn herkenbare stem. Persoonlijker schreef hij ze nog nooit.

Niels begon op jonge leeftijd met piano- en iets later gitaarspelen. Op de middelbare school richtte hij met een klasgenoot de band Silkstone op en met succes: Silkstone bracht twee albums uit, scoorde twee Top 40-noteringen en drie 3FM Megahits, maakte een clip op Times Square in New York en trad op in Rusland en Guatemala. In Nederland speelde de band onder meer op Lowlands, Parkpop én Pinkpop. Na het uiteenvallen van de band in 2009 tourde Niels met de Beatles-voorstelling 'Here, There And Everywhere' door heel Nederland en deed mee aan 'The Voice Of Holland'. Samen met dj Wildstylez, maakte hij de single 'Year Of Summer' dat alle records verbrak.

De Meerse kleine zaal

Dinsdag 30 december- 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie