Eerste deelnemer WijkServicePas in de bloemetjes gezet

15 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - De heer en mevrouw Bartens zijn de eerste bewoners uit de wijk van Zorgcentrum 'De Meerstede' die gebruik maken van de WijkServicePas. Met deze pas kunnen ouderen met korting gebruik maken van de activiteiten in 'De Meerstede'.

Het echtpaar werd door de wijkzusters Marga en Denise in de bloemetjes gezet. Mevrouw Bartens reageerde erg enthousiast, zij herkende gelijk Marga als de vriendelijke wijkzuster die altijd groet naar haar als zij op de galerij loopt.

Er blijkt veel animo te voor de WijkServicePas. Zo kunnen de deelnemers er onder andere mee bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Hierbij wordt aandacht besteed aan balans, soepel blijven, conditie en ontspanning. Maaltijdservice en kapper aan huis. De mogelijkheid van aansluiting op een alarmeringssysteem. Een pedicure, manicure en klussendienst aan huis, maar ook tekenen, schilderen, breien en knutselen in 'De Meerstede' en uitstapjes met de bus.

Wie belangstelling heeft voor een WijkServicePas kan voor meer informatie kijken op www.zorgcentra-meerlanden.nl/wijkservicepas of bellen naar het Servicecentrum van zorgcentra-meerlanden (085) 27 36 399.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie