Familiekerstfeest en kerstnachtdienst in Levend Evangelie Gemeente

15 december 2014 om 00:00 Activiteiten

In de Levend Evangelie Gemeente worden dit jaar twee kerstdiensten gehouden. Op zondag 21 december is er om 16.30 uur een gezellig familiekerstfeest en op woensdag 24 december is er om 21.00 uur een kerstnachtdienst. Iedereen is van harte welkom. Beide kerstdiensten vinden plaats in de Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug.

Familiekerstfeest

Op zondag 21 december vieren we om 16.30 uur kerstfeest met de kinderen. Jong en oud is van harte welkom. Het wordt een feestelijke middag waar het toneelstuk Herrie in de poppenkast wordt opgevoerd. Daarnaast kun je genieten van bekende kerstliederen en een optreden van dansgroep ArtsFactory. Na afloop is er limonade, warme chocolademelk en iets lekkers voor de kinderen.

Kerstnachtdienst

Op woensdag 24 december is iedereen om 21.00 uur van harte welkom voor een sfeervolle kerstnachtdienst. Het wordt een afwisselende avond met bekende kerstliederen, een kerstboodschap door Martijn Piet en een optreden van dansgroep ArtsFactory. Na afloop is er een gezellige receptie met kerstmuziek, warme chocolademelk en een kerstversnapering. Kijk voor meer informatie op www.leg.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie