Exodus: Gods and Kings in CineMeerse

16 december 2014 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - Exodus: Gods and Kings is de nieuwe avonturenfilm van de bekroonde regisseur Ridley Scott (Gladiator, Prometheus) over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk.

Exodus: Gods and Kings is de nieuwe avonturenfilm van de bekroonde regisseur Ridley Scott (Gladiator, Prometheus) over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk. Met behulp van geavanceerde visual effects en 3D-technieken brengt Scott het verhaal van Mozes (Christian Bale) tot leven, als hij in opstand komt tegen de Egyptische farao Ramses (Joel Edgerton). Om te ontsnappen uit het door dodelijke plagen geteisterde Egypte, begint Mozes samen met 600.000 slaven aan een monumentale reis.

De releasedatum voor Exodus in CineMeerse is donderdag 18 december.

Hier onder een lijst met andere films die deze week in première gaan in bioscoop aan het Raadhuisplein in Hoofddorp.

Annie

In deze moderne versie van de geliefde musical klassieker Annie speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie.

In deze moderne versie van de geliefde musical klassieker Annie speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie. Haar ouders lieten haar achter toen ze een baby was met de belofte haar ooit weer op te halen. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) - op aanraden van zijn briljante assistente Grace (Rose Byrne) en zijn campagne-adviseur Guy (Bobby Cannavale) - Annie onder zijn hoede neemt. Stacks hoopt hierdoor stemmen te winnen en verkozen te worden tot burgemeester van New York. Hij ziet zichzelf als Annie's reddende engel. Of is het tegenovergestelde het geval en redt Annie de serieuze politicus met haar ontwapenende karakter en positieve kijk op het leven? Geregisseerd door Will Gluck en geproduceerd door James Lassiter, Will Smith, Jada Pinkett Smith, Shawn 'Jay Z' Carter, Laurence 'Jay' Brown, en Tyran 'Ty Ty' Smith. Het scenario is geschreven door Will Gluck en Aline Brosh McKenna, gebaseerd op de musical 'Annie,' het boek van Thomas Meehan, muziek van Charles Strouse, tekst van Martin Charnin, 'Little Orphan Annie' © en ®Tribune Media Services, Inc.

Tinkerbell en de Legende van het Nooitgedachtbeest

In het hartverwarmende avontuur TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest duiken we in de oeroude mythe van een mysterieus wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden en het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is.

Disney Toon Studios keert terug naar de Elfenvallei met het hartverwarmende avontuur TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest. We duiken in de oeroude mythe van een fabelachtig wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden om een dier in nood te helpen. Maar dit gigantische en merkwaardige beest met zijn gloeiende groene ogen is niet echt welkom in de Elfenvallei. De verkenners elfjes zijn vastbesloten om het mysterieuze wezen te vangen voordat de Elfenvallei eraan gaat. Maar Faun ziet dat de brompot een goed hart heeft. Nu moet ze alleen Tink en de meiden er nog van overtuigen dat ze alles op alles moeten zetten om het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is.

You're Not You

You're Not You is gebaseerd op de gelijknamige roman van Michelle Wildgen, in Nederland uitgebracht onder de titel Jij Bent Mij.

Het perfecte luxe leventje van Kate (Hilary Swank) stort als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt, een vernietigende en ongeneselijke spierziekte. Samen met haar man Evan (Josh Duhamel) gaat ze op zoek naar een geschikte verzorgster en ontmoet zo de chaotische studente Bec (Emmy Rossum). Die heeft nul ervaring maar heeft iets nodig om haar stuurloze leven richting te geven. Het onwaarschijnlijke duo, de keurige pianiste en de dolende losbol, vormen ondanks de afkeuring van Evan al snel een perfect team. Kate inspireert Bec iets van haar leven te maken en andersom geeft Bec Kate de stem om de rest van haar leven eindelijk te leiden zoals zij wil.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie