Dag van de Popquiz in Duyckercafé

19 december 2014 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - De ultieme gelegenheid om je popkennis te testen is op zaterdag 27 december. Dan vindt namelijk voor het tweede jaar op rij de landelijke Dag van de Popquiz plaats. Op meer dan 30 horecalocaties in Nederland kunnen deelnemers hun popkennis testen tijdens dezelfde avondvullende quiz. Duyckercafé is één van die locaties. Meld je snel aan!

Tijdens de popquiz beantwoorden deelnemers vragen over de beste en slechtste popmuziek door de jaren heen. De landelijke Dag van de Popquiz is een initiatief van Rock 'n' Roll Highschool, die al ruim twaalf jaar popquizzen organiseert voor diverse locaties en gelegenheden. Daarnaast is de organisatie sinds 27 december 2013 trotse houder van het wereldrecord popquizzen.

De popquiz in Duyckercafé start om 19 uur. De toegang is gratis. Inschrijven kan aan de bar (vooraf of op de avond zelf) of via e-mail (cafe@duycker.nl). Meer informatie vind je op www.duycker.nl en op www.dagvandepopquiz.nl

Duyckercafé is onderdeel van Podium Duycker, het podium voor popcultuur in Haarlemmermeer. Duyckercafé is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich op de een of andere manier binnen de popscene beweegt of gewoon gezellig met vrienden wat wil drinken en/of eten. Je vindt het café in Het Cultuurgebouw.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie