Voor de 7e keer 'Happy New Vennep'

19 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEW-VENNEP - Voor de zevende keer wordt er op oude jaarsdag het 'Happy New Vennep' evenement georganiseerd. Op woensdag 31 december slaan stichting Onder het Vriespunt en Meer Events BV opnieuw de handen in en organiseren een groot feest in het centrum Nieuw-Vennep.

Met het eindejaarsfeest belooft 'Happy New Vennep' weer een spektakel te worden. Oud en Nieuw vier je als Venneper als vanouds in het centrum van het dorp. Alle inwoners uit het dorp en omstreken zijn uitgenodigd voor dit gratis evenement. Vanaf 23 uur is iedereen welkom om met elkaar de jaarwisseling te vieren en te toosten op een goed en gelukkig 2015!

Ook dit jaar wordt Nieuw-Vennep weer getrakteerd op dance en meezingers. Vanaf het podium vuren DJ's Richard Royce, Roland Baldur, Job Blije, Calisto, Glen Alexis, Robin Wood en Erik Walker de allergrootste hits van het jaar. En zo kunnen de Vennepers dansend het nieuwe jaar in luiden. Dus! 'Get your dancing shoes on' en party mee in het centrum van Nieuw-Vennep!

Het gratis buitenevenement stopt om 02:30 uur, maar aansluitend zijn bezoekers ook dit jaar vanaf 23 uur welkom in de naastgelegen feesttent. Op vertoon van een vooraf gekocht toegangskaartje kan in de feesttent tot 05.30 uur na gefeest worden. In een aantrekkelijke sfeer en met gezellige muziek, gedraaid door bekende DJ's, uit de regio gaat de organisatie ervan uit dat de feesttent aansluit bij het succes van voorgaande jaren en dat het vooral weer een leuke jaarwisseling wordt.

Kaarten á 10 euro voor toegang tot de feesttent zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Sylvia's Leeuwtje (kaarten aan de deur á 13,00 euro). Wees er vooral snel bij want, vol is vol en ook dit feest wil je niet missen!

Als vanzelfsprekend is op en rondom het evenemententerrein 'Happy New Vennep' op last van politie, brandweer en organisatie, het afsteken van vuurwerk verboden en is het meenemen van eigen dranken niet toegestaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie