De Tweemaster: 4000 euro voor Serious Request

19 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

VIJFHUIZEN - Met een groot aantal acties en veel enthousiasme heeft basisschool De Tweemaster liefst 4000 euro bijeen gebracht voor Serious Request.

"Wat was het een grandioos festijn", doet leerkracht Lysbeth van Leuven verslag. "Het enthousiasme van de kinderen, de ouders, de leerkrachten en niet te vergeten van de 'kids crew' spatte er van af. Deze speciale crew bestond uit zangdocenten die in een paar weken tijd de kinderen van groep 1 tot en met 8 prachtige kerstliedjes hebben aangeleerd. Vanwege het slechte weer kon het optreden helaas niet buiten plaatsvinden, maar moest worden uitgeweken naar de gymzaal. Het mocht de pret niet drukken, want gelukkig konden veel ouders alsnog komen kijken, waardoor er ook weer goed gedoneerd werd voor Serious Request. Daarna gingen de kinderen naar huis en werd in de tussentijd de school omgetoverd tot een ware kerstmarkt. Wat een geweldige inzet hebben de kinderen getoond om geld op te halen voor het Glazen Huis. Van versgebakken oliebollen, een kleuterconcert, een bioscoopmiddag met popcorn en limonade tot prachtige, van houtblokken gemaakte, kerstengelen en gefiguurzaagde kerstboompjes. De creativiteit is ongekend."

Als afsluiting van de acties werd afgelopen donderdag een spetterende loterij met veel prachtige prijzen gehouden. Beschikbaar gesteld door de middenstand van Vijfhuizen, en door ouders en leerkrachten. De opbrengst van de afgelopen periode is 3869,38 euro. Dit bedrag wordt afgerond naar 4000 euro komt geheel ten goede aan Serious Request.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie