Meer Jazz Nieuwjaarsconcert

19 december 2014 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - Het Meer Jazz Café start op zondag 4 januari het nieuwe jaar met een internationale ster, Deborah J. Carter. Haar aantrekkelijke stem, enorme enthousiasme en geweldige timing maken dit concert tot een geweldige start van 2015. Het gratis toegankelijke nieuwjaarsconcert begint om 15.30 uur in Hotel De Beurs, Kruisweg 1007, een zal duren tot ongeveer 18.30 uur.

Deborah Carter geboren Amerikaanse, vertrok al vroeg in haar leven naar Europa. Haar muziek is beïnvloed door de tijd dat ze in Spanje woonde. Ook nu wordt ze nog veel gevraagd om in het buitenland workshops te geven en op te treden met gerenommeerde orkesten zoals het Berlin Jazz Orchestra en the Croation Radio & TV Orchestra.

Haar geroemde swing zorgt voor sprankelende nummers van pure jazz tot latin en kleinkunstnummers. Als luisteraar wordt je direct gegrepen. Een middag vol humor, stralende lach en natuurlijk heerlijk aanstekelijke muziek.

Deze middag komt Deborah samen met Leo Bouwmeester op piano, Mark Zandveld op bas en Gunnar Graafmans drums. Heerlijke muziek om naar te luisteren en zeker ook om op te dansen.

Kijk voor informatie op www.meerjazz.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie