De diva's van de jaren 60 leven door in Sven Ratzke

19 december 2014 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - Waan je in je avondjurk of smoking op de eerste rij van de befaamde Carnegie Hall in New York. Een avond om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en je te verliezen in de glamour van de jaren 60. In 'DIVA DIVA'S' brengt entertainer van het eerste uur Sven Ratzke de songs van de grote diva's van de zestiger jaren weer tot leven. De sixties zijn in Ratzkes ogen het meest stijlvolle decennium van de vorige eeuw, met de mooiste vrouwen en de prachtigste songs. Een tijdperk waarin glamour en klasse, persoonlijkheid en eigenzinnigheid samen opgaan en tot kunst worden verheven. Een combinatie die Ratzke op het lijf is geschreven! Als kers op de taart zijn de kostuums ontworpen door Frans Molenaar. 'DIVA DIVA'S' van Sven Ratzke is op zaterdag 10 januari om 20.30 uur te zien in de kleine zaal van De Meerse.

Dusty, Judy, Eartha, Nina, Shirley, Marlene en Hildegard schrijden voorbij. Zij besparen je hun pikante details uit the bizz niet: de waanzin, de chihuahua's, de diamanten, de seks en de champagne. En zoals je van Ratzke gewend bent, voorziet hij hun songs van een nieuwe, muzikale gloed, samen met zijn geniale jazzpianist en arrangeur Charly Zastrau. Zo bezorgt hij het publiek een topavond met een wereldshow, waarin entertainment en steengoede muziek samensmelten.

"Hij charmeert, fabuleert en improviseert. Ratzke is een entertainer met lef. Koket, excentriek, brutaal en met zelfspot maakt hij rafelrandjes aan wat keurig en overzichtelijk is." (Theaterkrant). "Wat een entertainer! Ratzke is een man van de wereld." (Volkskrant). "Sven Ratzke lijkt voor de schijnwerpers geboren, met de bühne als zijn natuurlijke habitat. Een rasentertainer!" (De Telegraaf). "A must see!" (The New York Press). Sven Ratzke stond eerder in De Meerse in onder andere 'Ich habe den Dreigroschenblues' en de musical 'Cabaret'.

De Meerse kleine zaal

Zaterdag 10 januari - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie