Fiets en Wandelbeurs

23 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HAARLEMMERMEER - Liefhebbers van een fiets- en/of wandelvakantie kunnen eind januari, begin februari weer terecht bij de Fiets en Wandelbeur. De grootste beurs in Europa wordt zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015 gehouden in Amsterdam RAI.

Het programma is ook deze elfde editie bijzonder uitgebreid. Er zijn bijna 500 exposanten die laten zien wat een fietser of wandelaar nodig heeft voor zijn of haar volgende tocht of vakantie: van informatie over bestemmingen, fietsen en e-bikes tot outdoorkleding, routes en gps-toestellen. Verder staan er meer dan honderd lezingen en workshops op het programma.

Op de 2015-editie is er veel aandacht voor fiets- en wandeltochten met kinderen. Het Kinderdorp biedt kids niet alleen leuke activiteiten als

schminken en een speelhoek, maar geeft ouders ook informatie over hoe je zo'n tocht aanpakt. Daarmnaast is er de Tent Valley om kennis te maken met de nieuwste tenten. Even buiten de Valley, staan de stands van grote outdoorzaken en -merken. Een derde grote publiekstrekker is het Mouuntainbike Paviljoen, apart voor de recreatieve mountainbiker.

Voor meer informatie: www.fietsenwandelbeurs.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie