De Meerstede bedankt haar vrijwilligers

24 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - Zorgcentrum: "De Meerstede" is blij met alle 114 vrijwilligers. Allemaal mensen die zich wekelijks, maar soms ook dagelijks inzetten voor de clienten. Van vrijwilliger tijdens de maaltijd, tot koffiedame/bewegingsactiviteiten en hulp bij technische klusjes. Daarom zijn zij door De Meerstede bedankt voor hun inzet.

Dit jaar werden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een themafeest, georganiseerd door de coördinator vrijwilligers, Annelies Revers en activiteiten begeleidster Diana de Gier. Dit jaar was het thema Engelen. Het feest startte met een fotoshoot van alle vrijwilligers samen met een engel.

Nadat alle vrijwilligers aan tafel hadden plaatsgenomen in het restaurant werd de lunch geopend door Annelies met een dankwoord aan allen.

Tijdens de lunch werden Annelies en Diana bijgestaan door de Hoofden afd. Z&W, technische dienst en secretaresse. Deze groep verzorgt het entertainment en de bediening om op deze manier iedereen te bedanken.

Ten gehore werden o.a. gebracht Oh happy day, Claudia de Breij (mag ik dan bij jou), Sugar Lee Hooper (de wandelclub). Als extra bedankje werden alle vrijwilligers verwend met een VVV bon. Daarop volgde meteen de wens op een wederom goede samenwerking in 2015.

"De Meerstede" is gevestigd aan de Burgemeester Pabstlaan in Hoofddorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie